خطر برای اکوسیستم‌ها با افزایش دمای کشور

خطر برای اکوسیستم‌

سحر تاجبخش در مراسم روز جهانی مبارزه با تغییر اقلیم , خطر برای اکوسیستم‌ که امروز در دانشکده بهداشت و ایمنی برگزار شد

وی با اشاره به تاثیرات بر انسان و محیط زیست از تغییرات اقلیمی، افزود: افزایش دما باعث افزایش خطراتی مانند تعریق بیش از حد، از دست دادن مواد معدنی از بدن و تغییر در عملکرد عصبی می‌شود. همچنین می‌تواند منجر به ایجاد بیماری‌های مانند زادگاه بیماری‌ها شود. تغییرات اقلیمی باعث افزایش موارد بیماری‌های موسوم به بیماری‌های حرارتی و موج‌های گرمایی می‌شود که ممکن است منجر به مرگ و میر شود.

سحر تاجبخش افزود: افزایش بارش‌های سیلابی نیز باعث آسیب به زیرساخت‌ها و املاک می‌شود و به تخریب مناطق مسکونی و کشاورزی منجر می‌شود. افزایش خشکسالی هم به کمبود منابع آب و تضعیف کشاورزی و تغذیه مناسب انسان‌ها منجر می‌شود.

سرپرست اداره تغییرات اقلیمی سازمان حفاظت محیط زیست با تأکید بر اهمیت آموزش و اطلاع‌رسانی منظم به جامعه در خصوص تغییرات اقلیمی، خطرات آن و راهکارهای مقابله با آن، از دولت، رسانه‌ها و سایر نهادها در این زمینه خواست تا با همکاری مردم و نهادها، اقدامات مناسبی را برای مقابله با تغییرات اقلیمی انجام دهند.

در مراسم روز جهانی مبارزه با تغییرات آب و هوا، سرپرست اداره کل تغییرات اقلیمی سازمان حفاظت محیط زیست درباره افزایش دما در کشور اطلاعات مهمی ارائه کرد. وی اشاره کرد که میانگین دمای کشور به نسبت گذشته افزایش یافته و افزایش دما می‌تواند تأثیرات جدی بر اکوسیستم‌ها و مناطق مختلف داشته باشد. افزایش دما و تغییرات آب و هوایی می‌توانند به مشکلاتی چون تعریق بیش از حد و از دست دادن مواد معدنی از بدن انسان منجر شوند.

وی ادامه داده و اشاره کرد که تغییرات اقلیمی باعث افزایش بارش‌های سیلابی و سیلاب‌زده می‌شوند که آسیب‌های جدی به زیرساخت‌ها و مناطق مسکونی و کشاورزی وارد می‌کنند. از طرف دیگر، خشکسالی باعث کاهش منابع آب و کشاورزی و تغذیه مناسب انسان‌ها می‌شود.

 

خطر برای اکوسیستم

خطر برای اکوسیستم‌

سرپرست اداره تغییرات اقلیمی اظهار داشت که پدیده‌های حدی نیز افزایش می‌یابند و در دماهای بالا و هوای گرم بیشتری رخ می‌دهند. این پدیده‌ها شامل امواج گرما، بارش‌های سیلابی، و افزایش هجوم ملخ‌ها می‌شوند. تغییرات اقلیمی باعث افزایش روند این پدیده‌ها می‌شوند و تأثیرات جدی در بسیاری از زوایای زندگی دارند.

وی به توانمندسازی جوامع و افراد در مقابله با تغییرات اقلیمی اشاره کرد و بیان کرد که انجام آموزش و اطلاع‌رسانی منظم به جامعه در خصوص تغییرات اقلیمی و راهکارهای مقابله با آن اهمیت دارد. سرپرست اداره تغییرات اقلیمی خواستار همکاری مردم و نهادها در این زمینه بود و اشاره کرد که اگر راهکارها و اقدامات مناسبی انجام نشود، مخاطرات تغییرات اقلیمی می‌تواند به شدت تأثیرگذار باشد و به توسعه پایدار کشورها آسیب برساند.

[منبع]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی مطالب

محصولات ویژه

مطالب اخیر