علی حسین بیرانوند اظهار کرد: آو یشن گیاهی کوهستانی و معطراست که تنوع زیادی دارد. این گیاه دارای طبیعتی گرم و خشک است و از آن معمولاً بهعنوان ادویه برای طعم دار کردن انواع غذاها و بعضی خوراکها استفاده میکنند.
وی تصریح کرد: این گیاه در کشور ما معمولاً بهصورت خشک شده و پودر مورد استفاده قرار میگیرد ولی در کشورهای دیگر علاوه بر پودر آن، نوع تازهاش را نیز در غذا مصرف میکنند زیرا آو یشن تازه عطر و بوی بیشتری نسبت به نوع خشک آن دارد.
عضو پارک علم و فناوری لرستان خاطرنشان کرد: آو یشن برای تقویت اعصاب، درمان افسردگی، خستگی و بیخوابی مفید است و باعث کاهش فشارخون و چربی خون میشود. بیرانوند اضافه کرد: آویشن خاصیت ضد میکروبی، ضد قارچی، ضد انگلی، ضدالتهاب، ضد احتقان، ضد زخمهای داخلی، ضد آلزایمر و قابض دارد.
وی بیان کرد: مصرف آویشن بهصورت جوشانده برای رفع تنگی نفس، برونشیت، سرفه، نفخ شکم، سوءهاضمه، آسم، سیاهسرفه، سرگیجه، سردرد و زکام توصیه میشود. عضو پارک علم و فناوری لرستان اظهار کرد: برای این منظور ۱۰ گرم آویشن را در یک لیتر آب ریخته و جوشانده آن در طول روز مصرف شود.
خواص عسل آو یشن، درمانگر شگفت انگیز طبیعت
به دلیل اینکه آویشن، گیاهی دارویی و پرخاصیت است، خواص این عسل نیز برای بدن انسان بسیار زیاد است و در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها کاربرد دارد. بیماران دیابتی می توانند از خواص عسل آویشن با مشورت پزشک خود، استفاده کنند.
همچنین در پیشگیری و درمان تشنج و صرع، خواص عسل آویشن طبیعی کاربرد دارد.این عسل برای آرامش اعصاب بسیار مؤثر است.
در ادامه مهمترین خواص این عسل را ذکر می کنیم. امیدوار هستیم که با تهیه و استفاده این عسل طبیعی، از خواص آن بهره مند شوید
آویشن سقط کننده جنین در مادران باردار
بیرانوند تصریح کرد: آو یشن سقط کننده جنین در مادران باردار محسوب میشود بنابراین زنان باردار باید از مصرف آن خودداری کنند.
[منبع ]